Veelgestelde vragen

 1.  Wat zijn de data en openingstijden van de beurs?
  Beauty Days vindt plaats op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 januari 2022. Alle beursdagen zijn de deuren geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
 2. Hoe kom ik bij Evenementenhal Gorinchem? 
  Evenementenhal Gorinchem is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Je kunt hier onze routebeschrijving per auto en via het openbaar vervoer bekijken.
 3. Welke exposanten staan er op de beurs?
  Bekijk hier de deelnemerslijst
 4.  Is er een garderobe aanwezig?
  Het is nog niet bekend of er garderobe aanwezig is in verband met de te nemen Corona maatregelen.
 5. Mag ik kinderen meenemen naar de beurs?
  Nee, het is niet toegestaan om kinderen onder de 16 jaar mee te nemen naar de beurs.
 6. Is er kinderopvang aanwezig?
  Er is geen kinderopvang aanwezig.
 7. Waar kan ik het programma van de beurs bekijken?
  Bekijk hier de programma pagina van Beauty Days 2022. 
 8. Wat is de Smart Badge? 
  Als je de beurs bezoekt, ontvang je een badge. Deze badge bevat een speciale chip, daarom is het een ‘Smart Badge’ genoemd. Met jouw Smart Badge kun je stands van exposanten scannen om meer informatie te ontvangen. Na afloop van je bezoek ontvang je een e-mail met daarin alle exposanten, en bijbehorende informatie, die je gescand hebt. Voor meer informatie over de Smart Badge, klik hier. Gebruik van de Smart Badge is gratis.
 9. Kunnen mindervaliden Beauty Days bezoeken? 
  Ja, er is een ruime toegankelijkheid voor mindervalide bezoekers.
 10. Hoe vind ik mijn weg op de beursvloer?
  Je kunt de plattegrond voorafgaand van de beurs bekijken. Op de beurs zelf ontvang je de plattegrond. Ook staan er verschillende (grote) plattegronden verspreid over de beursvloer.
 11. Worden er foto en video opnames gemaakt tijdens de beurs?
  Tijdens de beurs lopen onze foto- en videografen rond op Beauty Days om de beurs zo goed mogelijk vast te leggen. Het kan zijn dat je daarbij in beeld komt. Met het registreren voor een ticket tot de beurs ga je akkoord met de opnames van video- en fotomateriaal.
 1. Wanneer kan ik me registreren voor de beurs?
  De bezoekersregistratie opent een paar maanden voor de beurs.
 2. Waar kan ik me inschrijven?
  Klik op de button ‘Bestel je tickets’ aan de bovenkant van de pagina. Deze verschijnt wanneer de registratie geopend is.
 3. Hoe kan ik de beurs bezoeken / hoe kom ik aan een toegangsticket?
  Wanneer je geen uitnodiging ontvangt, kun je een registratiecode opvragen bij één van jouw leveranciers. Deze code geeft je korting tot de beurs. Je kunt ook tickets bestellen zonder een code, waarbij je wel de reguliere prijs betaald en verplicht een KVK nummer in moet voeren. Nadat je jezelf hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail met daarin het toegangsticket en de factuur.
 4. Mag ik als particulier de beurs bezoeken? 
  Nee. Beauty Days is een vakbeurs, speciaal gericht op de zakelijke markt.
 5. Ik heb me niet vooraf ingeschreven, wat nu?
  Geen probleem, je kunt je op elk moment nog online inschrijven, mits je een professional uit de beauty branche bent. Als je geen code hebt, betaal je € 20,- entreegeld.
 6. Waarom wordt er om een code gevraagd als ik mezelf in wil schrijven?
  Beauty Days is een vakbeurs met een gericht bezoekersprofiel en relevantie met de beautybranche. Om de kwaliteit van de beurs te behouden, willen we ons graag aan dit bezoekersprofiel houden. Als je in het bezoekersprofiel past krijg je via een leverancier een code toegestuurd (bijvoorbeeld via de mail). Mocht je deze niet hebben gehad, maar wel relevantie hebt met de beauty branche. Neem dan contact met ons op.
 7. Er wordt om een code gevraagd maar ik heb geen code?
  Om je in te kunnen schrijven voor Beauty Days is het invullen van een code niet verplicht. Deze code geeft wel recht op korting, deze code vind je bijvoorbeeld in een uitnodiging of persoonlijke e-mail. Heb je geen code ontvangen? Dan kun je een code opvragen bij één van onze exposanten.
 8. Mag ik meerdere personen inschrijven op één toegangsticket?
  Nee, elk toegangsticket is geldig voor één persoon. Wil je met meerdere personen de beurs bezoeken? Dan dient iedereen zich apart in te schrijven.
 9. Moet ik mijn ticket meenemen?
  Het is verplicht om je ticket mee te nemen naar de beurs, anders kunnen we je geen toegang geven. Je kunt jouw ticket geprint meenemen of het ticket laten scannen op jouw smartphone.
Scroll naar top