Online Talkshow | Beauty & Hair Talk | 6-sep-2021

Beauty & Hair Talk | Maandag 6 september | 19:30 - 21:00 uur

Op maandag 6 september organiseren wij een online talkshow ”Beauty & Hair Talk”. Tijdens deze online talkshow zullen er verschillende onderwerpen uit de beauty en kappersbranche worden besproken. Denk hierbij aan salonbeleving, ergonomisch werken en pedicure als het beroep van de toekomst. Ook jij bent onderdeel van de show. Via de chatfunctie heb jij de mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan onze tafelgasten.

De gasten die aanwezig zullen zijn;
– Manuela Warnar – Top Hair 
– Suzanne Slegers – Haircademy 
– Anna van der Houwen – Acuive opleidingen

Meld je gratis aan via de onderstaande button. De talkshow begint om 19:30 en duurt tot 21:00 uur.  Tot dan! 

Anna van der Houwen – Acuive opleidingen
Pedicure, het beroep van de toekomst. Volgens Acuive opleidingen is pedicure hét beroep van de toekomst. Er is een schreeuwend tekort aan gediplomeerde professionals in de voetenbranche. Hoe komt dit? Wat weten we eigenlijk over voeten en nagels? Welke misverstanden zijn er? En vooral: wat is er zo mooi aan dit beroep? Daarover gaan wij in gesprek tijdens Beauty & Hair Talk. 

Manuela Warnar – Top Hair
Manuela Warnar schuift aan om met de andere tafelgasten in gepsprek te gaan over salonconcepten, steeds belangrijker in deze economie die gericht is op de beleving. Maar wat maakt nu een uniek salonconcept? Uit welke onderdelen bestaat een salonconcept, hoe ver kun je een concept uitdenken en hoe zorg je voor authenticiteit? Vanuit haar marketingexpertise gaat Manuela in op de beleving en hoe je dit concept uniek kunt positioneren ten opzichte van je concurrent.

Suzanne Slegers – Haircademy 
Ergonomie, creativiteit en geluk. En vooral elke dag blij zijn in het kappersvak! De Haircrane is daar een belangrijk onderdeel van. De meest gebruikte knip techniek is het point cutten/inknippen. En dáár is de Haircrane speciaal voor ontworpen en ontwikkeld. De Haircrane heeft een unieke buiging/hoek die door ons gepatenteerd is. Bij Beauty & Hair talk ga ik daarom ook uitgebreid in op het ergonomisch knippen en alle voordelen die de Haircrane jou kan bieden.

Scroll naar top