Branche nieuws

Zorg goed voor jezelf: privé én straks in de salon

De meeste werkenden in de contactberoepen in de uiterlijke verzorging zitten alweer ruim een maand thuis. Even was er de hoop dat de lockdown tot 20 januari zou duren. De verlenging tot en met 9 februari hakt er bij veel kappers en beautyprofessionals behoorlijk in. Het jaar 2021 hadden we liever anders van start zien gaan. FNV MOOI, de vakbond voor werkenden in de UV, is er ook nú voor jouw vragen rondom werk en inkomen.

Lees verder »
Beursnieuws

Corona update | 18 november

In de persconferentie van dinsdag 17 november j.l. heeft de overheid bekend gemaakt dat zij de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown opheffen. Dat betekent dat wij vanaf donderdag 19 november weer open mogen, omdat wij een zogeheten doorstroomlocatie zijn. Ook beurzen en congressen zijn vanaf donderdag 19 november weer toegestaan. Om jullie zoveel mogelijk duidelijkheid te geven, beogen wij jullie de meest gestelde vragen hieronder te beantwoorden.

Lees verder »
Bezoekersnieuws

Beauty Days Gorinchem verplaatst naar 29, 30 en 31 mei 2021

GORINCHEM – Het vakevent Beauty Days Gorinchem die gepland stond op 23, 24 en 25 januari 2021 wordt verplaatst naar 29, 30 en 31 mei 2021. “Wij merkten in de afgelopen periode dat steeds meer exposanten zich zorgen maakten over hun deelname vanwege de covid-19 ontwikkelingen en daardoor veranderde het sentiment.

Lees verder »
Bezoekersnieuws

Salon in the spotlights | Daphne’s Wellness salon

De BeautyBank, en met ons een groeiende groep professionals uit de beautybranche zijn er van overtuigd dat professionele aandacht voor het uiterlijk, net als eten, drinken en kleding en een dak boven je hoofd, een eerste levensbehoefte is. Helaas is dit voor een groeiende groep mensen in Nederland verre van vanzelfsprekend. Zij kunnen amper rondkomen laat staan dat ze geld overhouden voor professionele uiterlijke verzorging. Terwijl juist die aandacht zo belangrijk is voor de eigenwaarde.

Lees verder »

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom The Hair X-perience.

Scroll naar top