Heeft jouw salon een dipje gehad? Of ben je een startende ondernemer? Met onze eerste online webinar ontdek je dé manieren om je salon (weer) te laten groeien.

Niks is vervelender dan een tegenslag voor jouw bedrijf, maar wat kan je doen om weer uit dat dipje te komen? Een extra avond open? Nog meer klanten aannemen terwijl je al zo vol zit? Het is erg belangrijk om ook aan jezelf te blijven denken, het moet op een andere manier. Dit is dan ook precies waar onze allereerste online webinar over zal gaan. Samen met Loes Rikkers van ARCH opleidingen gaan we het hebben over dé manieren om meer succes te behalen uit jouw salon.

Datum: Maandag 7 juni
Tijd: 20:00 – 21:00 uur
Inschrijfkosten: Gratis

Ben jij meer actief in de kappersbranche? Registreer je dan gratis via de onderstaande button!


Wie is Loes Rikkers?

Loes Rikkers is salon marketing expert en eigenaresse van ARCH opleidingen. Zij wilt niets liever dan jouw salon naar de top helpen. Ze geeft al 12 jaar vakopleidingen waarbij zij de cursist niet alleen een kei in haar vak maakt, maar ook leert hoe ze met behulp van marketing hun salon succesvoller kunnen maken. Naast de ervaring als docent heeft Loes ook haar eigen salon gehad en weet zij dus precies hoe de markt in elkaar zit. Door slimmer te gaan werken en niet harder kan jij jouw bedrijf laten groeien.

Scroll naar top