Beauty Days Gorinchem is hét vakevent voor de beauty professional uit heel Nederland. Het laagdrempelige platform is al jaren het ideale moment om je (nieuwste) producten te presenteren en te verkopen, én je klantenkring verder uit te breiden. In 2021 worden voor het eerst de winter- en zomereditie van Beauty Days georganiseerd. Dit zijn de momenten dat de beauty professional haar inkopen doet voor het nieuwe seizoen: net na de feestdagen en na de zomervakantie.

Wintereditie

23, 24 & 25 januari 2021

Zomereditie

4, 5 & 6 september 2021

Op Beauty Days vind je aanbod op het gebied van...

schoonheidsbeurs schoonheidsinstituut opleiding groothandel schoonheidsspecialiste beauty leverancier

Schoonheid

nagelbeurs nagelgroothandel nagelproducten nagelstyliste nagelstudio starten

Nagelstyling

pedicure beurs groothandel opleiding beauty groothandel

Pedicure

massage vakbeurs wellness vakbeurs welness beurs beauty leverancier groothandel

Massage

visagie opleiding beurs cosmetica groothandel make up groothandel beauty beurs

Visagie

Het verkoopmoment voor het nieuwe seizoen

Beauty professionals komen naar Beauty Days om hun voorraden aan te vullen, in te kopen en inspiratie op te doen voor het nieuwe seizoen. Laat je (nieuwste) producten zien, bied unieke aanbiedingen en word een bekend gezicht in de markt.

Het complete vakevent voor de beauty professional

Een gevarieerde beursvloer, de laatste trends en ontwikkelingen, en praktische informatie over technieken en behandelingen. Het programma omvat daarnaast leuke workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en interesses, en geeft handvatten voor het runnen van een succesvolle salon.

Beauty professionals en leveranciers ontmoeten elkaar

Beauty Days brengt leveranciers en beauty professionals uit heel Nederland bij elkaar. Jaarlijks mag de beurs rekenen op ruim 4.200 bezoekers. 91% van hen is zelfstandig beauty professional en dus beslissingsbevoegd. Het ideale publiek om direct zaken mee te doen.

Aftermovie
Beauty Days Gorinchem 2020

Scroll naar top