Beauty Days Gorinchem is het vakevent voor de beauty professional. De wintereditie vindt plaats op op 23,24 & 25 januari 2021, de zomereditie op 4, 5 & 6 september 2021. Het laagdrempelige platform is al jaren hét ideale moment om je (nieuwste) producten te presenteren en te verkopen, én je klantenkring verder uit te breiden. Beauty Days wordt namelijk bezocht door beauty professionals uit heel Nederland die speciaal naar de beurs komen om in te kopen voor het nieuwe seizoen.

Op Beauty Days vind je aanbod op het gebied van...

schoonheidsbeurs schoonheidsinstituut opleiding groothandel schoonheidsspecialiste beauty leverancier

Schoonheid

nagelbeurs nagelgroothandel nagelproducten nagelstyliste nagelstudio starten

Nagelstyling

pedicure beurs groothandel opleiding beauty groothandel

Pedicure

massage vakbeurs wellness vakbeurs welness beurs beauty leverancier groothandel

Massage

visagie opleiding beurs cosmetica groothandel make up groothandel beauty beurs

Visagie

Het verkoopmoment voor het nieuwe seizoen

Beauty professionals komen naar Beauty Days om hun voorraden aan te vullen, in te kopen en inspiratie op te doen voor het nieuwe seizoen. Laat je (nieuwste) producten zien, bied unieke aanbiedingen en word een bekend gezicht in de markt.

Het complete vakevent voor de beauty professional

Een gevarieerde beursvloer, de laatste trends en noviteiten, en praktische informatie over technieken en behandelingen. Het programma omvat daarnaast leuke workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en interesses, en geeft handvatten voor het runnen van een succesvolle salon.

Beauty professionals en leveranciers ontmoeten elkaar

Beauty Days brengt leveranciers en beauty professionals uit heel Nederland bij elkaar. Jaarlijks mag de beurs rekenen op ruim 6.000 bezoekers. 91% van hen is zelfstandig beauty professional en dus beslissingsbevoegd. Het ideale publiek om direct zaken mee te doen.

Aftermovie
Beauty Days Gorinchem 2020

Scroll naar top