Smart Badge

Maak kennis met de Smart Badge technologie!

Iedere bezoeker ontvangt een Smart Badge waarmee zij exposantenstands kunnen scannen waarin zij geïnteresseerd zijn en graag meer informatie over willen ontvangen. Voorafgaand aan de beurs ontvangen alle exposanten een badgereader om op hun stand te plaatsen. Door de badgereader op jouw stand te scannen, ontvangen bezoekers meer informatie over jouw bedrijf door middel van een e-mail aan het einde van hun beursdag. De informatie wordt rechtstreeks uit je My Easyfairs profiel verzonden.

Voordelen voor jou als exposant

Verspreid eenvoudig jouw bedrijfsinformatie
Door simpelweg hun badge te scannen ontvangen ook bezoekers die je niet hebt gesproken toch jouw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Stimuleer de bezoekerservaring
Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen je informatie digitaal. Superhandig om die gegevens meteen te delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Reduceer kosten en verspilling
Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder kosten en minder kans dat bezoekers jouw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Meer contacten en mogelijkheden
Combineer het gebruik van jouw Smart Badge reader met de Visit Connect App (digitale manier om visitekaartjes uit te wisselen) en scan ook de badges van bezoekers waarmee je het gesprek bent aangegaan. Zo scannen bezoekers jouw bedrijf, maar jij kunt ook de bezoeker scannen!

Vereenvoudig jouw opvolging na de beurs
Je ontvangt per e-mail alle data van bezoekers die jouw badge reader hebben gescand (uitsluitend bij EasyGo Leads en EasyGo Plus pakket). Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Easyfairs Marketingtool EasyGo Smartbadge
Scroll naar top