Nodig je relaties uit

Uitnodigingenservice

Je beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van je relaties via de Uitnodigingsservice. De (gratis) Uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het je makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan je business. Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt je relatielijst in onze beveiligde omgeving en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop.

Wees er snel bij, want uw relatielijst (max. 2.000 adressen) moet uiterlijk op maandag 15 november 2021 geüpload zijn via My Easyfairs. Wilt u meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation.

Uitnodigingskaarten  
Bij je deelname inbegrepen zitten een aantal uitnodigingskaarten die je kunt verspreiden onder je (potentiële) klanten. Deze uitnodigingen zijn voorzien van een unieke code, zodat jij precies kunt zien wie zich al hebben ingeschreven met jouw uitnodiging. Plan dus op voorhand al een afspraak in met deze klant. Bezoek op je stand gegarandeerd!  Wil je extra uitnodigingen bestellen, kun je contact opnemen met Kelly Marijnissen via kelly.marijnissen@easyfairs.com

Gebruik persoonlijke link
Als exposant kan je via My Easyfairs gebruik maken van verschillende promotiematerialen. De materialen kunnen ingezet worden om jouw beursdeelname te promoten bij klanten of relatie

VEILIG EN AVG PROOF

Omdat wij je voor deelname aan onze Uitnodigingsservice vragen om je relatielijsten aan te leveren geven we je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons stuurt in deze relatielijsten.

RELATIEBEHEER
Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van je relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Beauty Days en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving

SAMENWERKING
In deze uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. 

De voordelen op een rij

JOUW BEDRIJF

De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van je relaties uit jouw naam.

GEEN ANDERE DOELEINDEN

Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.

BEVEILIGDE OMGEVING

Je uploadt je relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Uitnodigingsservice.

Ontdubbeld

Je relatielijsten worden ontdubbeld. De organisatie die dit verzorgt is AVG proof.

EENMALIG GEBRUIK

Je gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. 

VERNIETIGD DIRECT NA AFLOOP

Je relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.

Scroll naar top