Utsukusy Nederland

Over ons

Utsukusy Nederland

“Liefdevolle behandelingen met een zichtbaar resultaat”

Utsukusy Nederland is gespecialiseerd in het combineren van huidverbetering en wellness. Hoogwaardige cosmeceuticals worden gecombineerd met zuivere massage oliën, om jouw klanten
de ultieme salonervaring te bieden. Of je nou met apparatuur werkt of puur handmatig, Utsukusy Nederland staat voor Liefdevolle behandelingen met een zichtbaar resultaat.

Onze kracht is onze persoonlijke touch in het begeleiden van schoonheidsspecialisten en masseurs, het aanleren van holistisch en tegelijkertijd huidverbeterend werken, en in het helpen groeien van
jouw salon. We zijn nieuwsgierig wie jij bent en naar wat jouw hart sneller laat kloppen. Van welke behandelingen geven voel jij de passie voor je vak en waar worden jouw klanten het meest blij van?

Met onze schoonheidsrituelen worden de behandelingen een ervaring en beleving voor jouw klanten, waar ze steeds graag voor terugkomen!
Met ons brede assortiment bieden we kwalitatieve producten om de huid te verbeteren. Na slechts één behandeling zie je al resultaat en in kuurvorm kan je diepgaande verbeteringen bewerkstelligen.

Onze producten zijn uiteraard dierproefvrij, vrij van parabenen en iedere lijn heeft haar eigen kwalitatieve werkzame stoffen, zodat je heel gericht te werk kan. Met onze professionele ampullen, die zowel voor handmatig als microneedling behandelingen geschikt zijn, geef je een krachtige richting aan je behandeling.

Heb je tot aan hier gelezen? Leuk! Achter ons mooie Utsukusy Nederland zitten Ellen en Ilona. We ontmoeten je graag, praten graag met je en wij worden blij als we je kunnen inspireren!

Onze lieve en fantastische therapeuten Hendrika en Anne-Gerrit demonstreren in onze stand onze nieuwe Hyalu-in lip behandeling en het AmatErasu massage ritueel.

We willen je van harte uitnodigen om te komen voelen, ervaren, kijken, praten en luisteren.

We zien je graag in stand E120!

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top