Shinings B.V.

Over ons

Met veel trots draagt Shinings BV de titel Cuccio Distributeur voor Nederland & België!

Bij ons kunt u terecht voor alle productlijnen van Cuccio. Dit wereldwijde merk bestaat ruim 40 jaar en word in reeds 130 landen verkocht! Cuccio bevat een groot assortiment innoverende producten voor de professionals. Denk hierbij aan bijvoorbeeld nagellak, gelpolish, gels, acryl, powder polish dip en natuurlijke bodyproducten.

Uiteraard kun je met zoveel mogelijk producten kennis maken op onze stand en staan onze verdelers en officiële Cuccio Educators je graag te woord om jouw te voorzien van adviezen en jouw vragen te beantwoorden.

Naast de producten maakt u op onze stand ook kennis met het vernieuwde trainingsaanbod wat echt uniek is in zijn soort. Het trainingsaanbod is erop gericht om elke professionele nagelstyliste te laten groeien naar een level waar hij/zij zich prettig bij voelt en ondersteund eenieder om meer omzet te genereren. Kortom, we geven ook jouw graag een Opportunity! Pak jij hem aan?

Nieuw dit jaar op onze stand is het volgen van gratis workshops. Gedurende alle beursdagen zullen er diverse workshops op onze stand te volgen zijn in kleine groepjes. Hier komen alle diverse producten en behandelingen aan bod, om je te laten kennismaken met het volledige assortiment. We doen dit in kleine groepjes, omdat we iedereen voldoende aandacht willen geven. Hierbij geldt VOL = VOL, maar meekijken kan altijd. Indien je je vooraf aanmeldt, weet je zeker dat jouw stoel gereserveerd is!

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op

Scroll naar top