PMI Rotterdam

Over ons

De basisopleidingen Semi-permanente make up van PMI Rotterdam zijn de ideale opleiding voor vrouwen en mannen die een passie hebben voor het vormgeven van de wenkbrauwen en deze passie optimaal willen benutten.

Na het afronden van deze opleidingen kunt u zelfverzekerd aan de slag als Permanente make up specialist.

Elwira Graczyk (de oprichtster) van PMI Rotterdam komt uit Polen en neemt graag de technieken uit de Oostbloklanden mee in haar aanbod aan basisopleidingen, hierdoor kun je verzekerd zijn van een goede opleiding met telkens een aanbod aan nieuwe technieken.

De kennis die voortdurend in ontwikkeling blijft zal jouw altijd de mogelijkheid geven up to date te blijven.
Niet alleen de technieken veranderen, uiteraard veranderen de producten waarmee gewerkt wordt ook.
De eisen voor het produceren van Permanente make up producten worden steeds hoger de EU-richtlijnen dienen te worden gevolgd.

De pigmenten moeten voldoen aan de strengste normen en eisen die op grond van de Europese wetgeving worden gesteld, dit betekent dat er geen gevaarlijke stoffen aanwezig mogen zijn in onze pigmenten en de naalden volledig steriel moeten worden geproduceerd.

Onze producten zijn goedgekeurd door de EU-wetgeving voor veilig Tatoeëren en voldoen aan de strengste normen en eisen.

PMI Rotterdam is de distribiteur van het merk Clinita.

De keuze voor de producten van het merk Clinita heeft te maken met het feit dat wij aan de strengste normen van de nieuwe wetgeving willen voldoen. Tevens is de algemeen directeur van Clinita (R. Molinaro) lid van de raad van de commissie voor veilig tatoeëren.

Ben jij al en PMU Professional en wil jij jouw skills upgraden? Wij bieden een tal van Masterclasses, workshops en perfectie trainingen.

Volg ons en bekijk onze resultaten via onze social media kanalen, @PMIRotterdam en @beautytreatsrotterdam

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top