MAZ Beautyland

MAZ Beautyland exposant beauty days

Over ons

MAZ Beautyland is de voordeligste groothandel en online-winkel van de Benelux voor beauty, pedicure, nagel en wellness. MAZ Beautyland staat voor service en kwaliteit.

Wij zijn een groothandel die alles leveren voor de Beauty Branche. MAZ Beautyland staat voor ‘Mooi van A tot Z’. Niets is te gek bij ons van nagelstyling tot pedicuretangen en behandelstoelen.
Wij staan elk jaar op de Beauty Days in Gorinchem omdat de sfeer heel gemoedelijk is. Naast hard werken is het voor ons erg leuk om onze vaste webshop klanten live te zien en hun ook een gezicht hebben bij ons team. Daarnaast laten we graag zien welke merken wij in huis hebben en hoe deze werken. Het zelf ervaren op een beurs zorgt er vaak voor dat salons zelf de kwaliteit kunnen ervaren van de producten waar wij zo enthousiast over zijn.
We lanceren samen met onze merken veel nieuwe nagelproducten. Daarnaast proberen wat variatie op onze stand te creëren, een soort wellness plein voor iedereen.
We hebben bijvoorbeeld Nailit Products voor de nagelstyliste, HFL Laboratories voor de pedicure, Skin Candy suikerontharing, One Minute Manicure met een heerlijke handscrub en WandelWol het natuurlijke anti-drukmiddel.
Alle producten kun je bij ons zelfs ervaren in de stand, denk hierbij aan het scrubben bij onze wasbakken, of je laten ontharen met Skin Candy en natuurlijk onze nailbar.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top