Feel Wonderful Inside-Out

Over ons

Feel Wonderful Inside-Out is working with Ringana as a trusted Fresh Partner and brand ambassador. We offer absolutely Fresh High Tech Beauty and Care products from Top to Toe and Inside-Out, helping our customers to live the best lives that they could have dreamed for themselves while avoiding toxic chemicals in their bodies.

We’re looking forward to having you try our wonderful products, the difference is felt immediately. Should you have questions upfront please don’t hesitate to contact us, we are always happy to answer any curiosities you may have.

Competenties
Werking is meer dan de som der delen.
Samen met een gepassioneerd team van experts, startte Andreas Wilfinger in 1996 RINGANA. Sindsdien hebben wij ons voortdurend ingespannen om onze producten verder te ontwikkelen en te verbeteren. De verbinding met de natuur staat daarbij altijd voorop.

1. Absolute versheid
RINGANA producten hebben een houdbaarheidsdatum en daar zijn we trots op: dat is het bewijs van absolute versheid. Alleen hierdoor is het inzetten van kwetsbare, natuurlijke stoffen met een hoge antioxidatieve werking mogelijk. Van inkoop tot en met verwerking, logistiek tot en met verpakkingen: alles in het gehele proces is zo optimaal mogelijk gemaakt om deze unieke versheid te garanderen. De reden daarvoor zou je haast ironisch kunnen noemen: datgene wat ons het langste jong houdt verliest zijn werking het snelst.

2. Hoogste standaard
Bij plantaardige stoffen is er sprake van grote verschillen in kwaliteit. Weer, omstandigheden tijdens groei en oogst: dat kan allemaal van invloed zijn op de kwaliteit. RINGANA verwerkt gestandaardiseerde grondstoffen. Dat houdt in dat een grondstof altijd dezelfde, gestandaardiseerde hoeveelheid van het hoofdbestanddeel moet bevatten.

3. Geavanceerde hightech
De producten van RINGANA worden in ons laboratorium door ons eigen onderzoeksteam ontwikkeld en op basis van wetenschappelijke studies volgens de laatste stand van de techniek geproduceerd. Zodoende kunnen de kwalitatief hoogwaardige werkstoffen op natuurlijke wijze worden verwerkt en ontstaan positieve synergieën. Het resultaat: hoogcomplexe samenstellingen met plantenstoffen die elkaars effect wederzijds versterken.
Iedere dag is een nieuw begin!

In gesprek met RINGANA-oprichter Andreas Wilfinger.

Bij RINGANA worden reeds bestaande producten altijd maar weer opnieuw bewerkt. Waarom is dat?
Iedere dag is een nieuw begin, een mogelijkheid om jezelf opnieuw uit te vinden. Wij zijn iedere dag opnieuw bezig om onze grenzen opnieuw te verleggen en onze producten nog effectiever te maken. Simpel gezegd: wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe grondstoffen, samenstellingen en verpakkingsmogelijkheden die de prestaties van onze producten nog verder verbeteren. Ik vind het belangrijk dat wij voor wat betreft de samenstellingen altijd bij de tijd blijven. Wanneer we iets ontdekken dat het goede nog beter maakt, dan gebruiken we dat ook.

Wat vinden de klanten van RINGANA van dergelijke productvernieuwingen?
Mensen zijn gewoontedieren. Dat betekent dat het aanvankelijk altijd lastig is om de ontelbare voordelen van zo’n verandering te onderkennen. Maar onze klanten kunnen er altijd volkomen zeker van zijn: ons enige doel is om absolute high-end producten te kunnen aanbieden. En dat altijd maar weer opnieuw.
Onze producten onderscheiden zich door het samenspel van precisie, hightech en natuur.
Wat is wat u betreft het allerbelangrijkste bij nieuwe samenstellingen?
Bij RINGANA staat de verbinding met de natuur altijd voorop. Er zijn vele duizenden verschillende plantensoorten. Tot nu toe zijn daarvan 28.000 geïdentificeerd die voor mensen een positieve werking kunnen hebben. Maar dat aantal groeit dagelijks. Wij zijn inmiddels ware specialisten geworden in het onderzoeken van plantaardige basisstoffen en hebben daarom vorig jaar ook de researchafdeling in de nieuwe RINGANA versfabriek verder uitgebreid.

Wat maakt de producten van RINGANA zo speciaal?
Het samenspel van precisie, hightech en natuur bepaalt onze producten. Deze zijn heel bijzonder en veelal ook heel speciaal. Onze PACKS smaken bijvoorbeeld echt alleen naar wat er in zit omdat wij geen gebruik maken van kunstmatige smaakstoffen. Daarom zijn onze producten zo eerlijk en authentiek. Wij houden niemand voor de gek!

Wat is uw geheim voor succes?
Ogen en oren openhouden voor de toekomstige behoeften van onze klanten en betrokken medewerkers zijn de ingrediënten voor het succes van onze onderzoeks- & ontwikkelingsafdeling bij RINGANA.

EXCELLENT
Bij RINGANA zijn we trots op ons team en op ons werk. Maar we we worden helemaal blij wanneer anderen ons werk weten te waarderen. Zo zijn we onderscheiden met de Oostenrijkse Klimaatprijs en het Klimaatverbond (Klimabündnis Betrieb). Dit onderstreept onze betrokkenheid bij milieuvraagstukken. De European Business Award 2016/2017 onderscheidt ondernemingen die de kernwaarden: succes, innovatie en ethiek, tot op het hoogste niveau nastreven.

Veel cosmetische producten van RINGANA zijn ECOCERT en ook COSMOS gecertificeerd.

Verder: drager van het Landswapen van Stiermarken, TRIGOS Stiermarken (winnaar in 2010, in 2015 & 2017 genomineerd), EY Entrepreneur of the Year (2013) en winnaar van verschillende designprijzen.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top