Waarom bezoeken?

Beauty Days

Beauty Days is hét vakevent voor jou als beauty professional. Schoonheid, nagelstyling, pedicure, massage en visagie zijn branches die naar voren komen tijdens Beauty Days. Deze laagdrempelige beurs vindt plaats op 22, 23 en 24 januari 2022 in Evenementenhal Gorinchem. 

Op de beurs staat een gevarieerd aanbod van leveranciers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je ontdekt de laatste trends en ontwikkelingen uit jouw vakgebied. Volg vooral ook praktische demo’s van de (nieuwste) behandelingen en technieken, vakinhoudelijke lezingen, én leuke workshops die je helpen je salon nog succesvoller te maken! 

Hét inkoopmoment voor 2022

Kom in een ontspannen setting je inkopen doen en profiteer van de beste aanbiedingen. Op Beauty Days vind je een ruime keuze aan leveranciers, groothandels en fabrikanten.

Het alles-in-één beauty event

Beauty Days is de plek waar je niet alleen voordelig kunt inkopen maar ook de laatste trends en ontwikkelingen ziet, praktische kennis opdoet én leuke workshops volgt over persoonlijke ontwikkeling. Kortom, het complete beauty event voor jou!

Bijblijven binnen je vakgebied

Raak op en top geïnspireerd tijdens het uitgebreide programma! Krijg tips en tricks van bekende sprekers uit de branche, laat je bijpraten over de nieuwste behandelingen en technieken en volg leuke workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en interesses.

Programma/Demo's

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Op Beauty Days staat een breed aanbod van exposanten

Middel-33@4x

Schoonheid 

Nagelstyling Beauty Days

Nagelstyling

Pedicure Beauty Days

Pedicure 

Massage Beauty Days

Massage

Visagie Beauty Days

Visagie

Afslankproducten Beauty Days

Afslankproducten

wimper en wenkbrauwstyling Beauty Days

Wimpers/ wenkbrauw styling

Ontharing Beauty Days

Ontharing

Scroll naar top