Beauty Days is hét vakevent voor jou als beauty professional. Schoonheid, nagelstyling, pedicure, massage en visagie zijn branches die naar voren komen tijdens Beauty Days. Deze laagdrempelige beurs vindt twee keer per jaar plaats: de wintereditie op 23, 24 en 25 januari 2021 en de zomereditie op 4, 5 en 6 september 2021

Op de beurs staat een gevarieerd aanbod van leveranciers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je ontdekt de laatste trends en ontwikkelingen uit jouw vakgebied. Volg vooral ook praktische demo’s van de (nieuwste) behandelingen en technieken, vakinhoudelijke lezingen, én leuke workshops die je helpen je salon nog succesvoller te maken! 

Wintereditie

23, 24 & 25 januari 2021

Zomereditie

4, 5 & 6 september 2021

Hét inkoopmoment voor 2021

Na de drukke feestdagen kun je in een ontspannen setting op zoek naar de beste aanbiedingen en inkopen doen voor het nieuwe jaar. Op Beauty Days vind je een ruime keuze aan leveranciers, groothandels en fabrikanten.

Het alles-in-één beauty event

Beauty Days is de plek waar je niet alleen voordelig kunt inkopen maar ook de laatste trends en ontwikkelingen ziet, praktische kennis opdoet én leuke workshops volgt over persoonlijke ontwikkeling. Kortom, het complete beauty event voor jou!

Bijblijven binnen je vakgebied

Raak op en top geïnspireerd tijdens het uitgebreide programma! Krijg tips en tricks van bekende sprekers uit de branche, laat je bijpraten over de nieuwste behandelingen en technieken en volg leuke workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en interesses.

Scroll naar top