Beauty Days beurs Gorinchem 2020
Beauty Days Logo

4, 5 & 6 september 2021
Evenementenhal Gorinchem

4, 5 & 6 september 2021

Evenementenhal Gorinchem

Over Beauty Days

Beauty Days Gorinchem is hét vakevent voor de beauty professional uit heel Nederland. Het laagdrempelige platform is al jaren het ideale moment om je (nieuwste) producten te presenteren en te verkopen, én je klantenkring verder uit te breiden.

Als bezoeker ontdek je o.a. de laatste trends en ontwikkelingen uit de beautybranche. Maar ook praktische demo’s van de (nieuwste) behandelingen en technieken, vakinhoudelijke lezingen, én leuke workshops die je helpen je salon nog succesvoller te maken! 

0
Exposanten waarderen hun beursdeelname aan Beauty Days met gemiddeld een 8.5
0 +
bezoekers
0 %
van de bezoekers vindt dat de vakbeurs inspeelt op trends en ontwikkelingen
Een uitgelezen kans om je producten te verkopen

Directe verkoop

Beauty Days is het moment voor jou als leverancier om de nieuwste producten te presenteren en direct te verkopen aan beauty professionals uit heel Nederland.

Met ruim 6000 bezoekers is Beauty Days de plek

Leads

Dé plek om nieuwe leads binnen te halen voor jouw bedrijf. Met de nieuwe Smart Badge technologie gaat dit nog makkelijker en het is geheel contactloos.

Met ruim 6000 bezoekers is Beauty Days de plek

Netwerken

Spreek in drie dagen tijd je bestaande relaties én ontmoet nieuwe beauty professionals in een inspirerende omgeving.
Laat potentiële klanten kennis maken met behandelingen

Branding

Geef je product of dienst een podium dat het verdient en presenteer je merk aan een breed publiek uit verschillende beauty branches. 

Wintereditie 2020

Nieuws

Winactie Beauty pillow

Met de Beauty Pillow Champagne kussensloop slaap je jezelf mooi! Een goede nachtrust is van groot belang, het wordt niet voor niets “beauty sleep” genoemd. Ons drukke leven doet ons steeds meer beseffen dat een goede nachtrust van groot belang is. Met Beauty Pillow krijg je de heerlijke slaapmomenten die zo belangrijk zijn en die jij verdient. Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij.

Lees verder »

Het geheim van mooi ouder worden

Inmiddels weten de meesten wel dat zowel roken als slechte eet- en drinkgewoonten van invloed zijn op ons lichaam van binnenuit. Wat zich vertaalt in o.a. een onzuivere huid, verminderde elasticiteit en een grauwe huidskleur.

Lees verder »

Natuurlijke cosmetica van Belleza Violeta

Bij natuurlijke cosmetica gaan we doorgaans uit van de ingrediënten uit de eerste groep. De producten van Belleza Violeta bevatten 95% tot 98,6% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 100% natuurlijk is nauwelijks haalbaar, dan zou je een product maar enkele dagen kunnen gebruiken, een product kan nu eenmaal niet zonder conservering wat zeer belangrijk is om de groei van bacteriën, schimmels en gisten tegen te gaan.

Lees verder »
Scroll naar top