Beauty Days verplaatst naar 4, 5 en 6 september 2021

Beauty Days die gepland stond op 29, 30 en 31 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 4, 5 en 6 september 2021. Wij hebben dit in samenspraak met onze exposanten en partners besloten. De meest recente ontwikkelingen zoals de covid-19 varianten, de lockdown en een nog steeds geldend verbod op evenementen, maken het doorgaan van beurzen op korte termijn onmogelijk en op middellange termijn hoogst onzeker. “Daarom is gezamenlijk besloten om het vakevent door te schuiven naar september 2021.

De verplaatsing van Beauty Days naar begin september is in samenspraak met alle betrokken partijen besloten. Wij vinden het enorm belangrijk om te luisteren naar hun wensen en behoeften. Daarom hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten ten aanzien van het doorgaan van Beauty Days op de huidige datum of een verplaatsing naar september 2021. Hieruit bleek dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar 4, 5 en 6 september. In goed overleg is daarom besloten het vakevent voor de beautybranche te verplaatsen.

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, ontstaat er voor onze exposanten, partners en bezoekers duidelijkheid. Ook al is het besluit een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen, omdat het event in 2020 ook al verplaatst werd door het coronavirus. De laatste editie vond alweer ruim een jaar geleden plaats. Maar de verplaatsing naar september is op dit moment de enige juiste beslissing. Wij gaan er dan ook alles aan doen om er in september een fantastische event van te maken. We hadden voor 2020 en 2021 al meerdere nieuwe concepten klaarstaan. Daar gaan we uiteraard mee door. Het belooft in alle opzichten een onvergetelijke editie te worden. Ook vindt Beauty Days deels gelijktijdig plaats met The Hair X-perience, het enige complete kappersevent in Nederland. Dit event is op 5 en 6 september, eveneens in Gorinchem.

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Laat een reactie achter

Scroll naar top