Salon in the spotlights | Nailboutique Enjoy my Nails

Deze week zetten wij Nailboutique Enjoy My Nails in the spotlights. Bij Nailboutique Enjoy My Nails geniet je van een heerlijk relax momentje voor jezelf en van mooie nagels natuurlijk!

Over Nailboutique Enjoy My Nails
Nailboutique Enjoy My Nails is gevestigd in Heeze. Eigenaresse Wendy Verharen zit al 27 jaar in het vak en is een echte allrounder. In 1999 was Wendy de allereerste Nail art kampioen van Nederland. Nog steeds maakt ze mooie designnails bij haar klanten. Ook nagelbijters of mensen met probleemnagels zijn bij Wendy aan het juiste adres. Met meer dan 280 kleuren Artistic Colourgloss gellak biedt zij een ruime keuze in kleuren. Klanten worden verwend met koffie, een wijntje en homemade Rocky Road. Maar ook voor trendy fashion, handmade oorbellen en leren tassen ben je hier aan het juiste adres.

IBX salon
Nailboutique Enjoy My Nails is een officiële IBX gecertificeerde salon. IBX is een nieuw & revolutionair 2-delig systeem dat beschadigde nagels herstelt en de natuurlijke nagels sterker maakt. IBX is het enige systeem dat binnen in de nagel werkt in plaats van op de nagel. IBX wordt gebruikt om de natuurlijke nagels te verbeteren en sterker te maken. Met IBX is het zelfs mogelijk om van nature zwakke nagels mooi op lengte te dragen zonder een kunstsysteem op de nagel aan te brengen. 

Wendy geeft behandelingen op het gebied van:
* Acryl 
* Gellak 
* Polygel 
* Manicure 

Voor meer informatie over Nailboutique Enjoy My Nails bekijk de website of social mediakanalen: 
www.enjoymynails.nl
Facebook.com/enjoymynails
Instagram.com/enjoymynails

salon in the spotlights 3
salon in the spotlights

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Laat een reactie achter

Scroll naar top