Salon in the spotlights | Daphne’s Wellness salon

Deze week zetten wij Daphne’s wellness salon in the spotlights. De salon staat voor kwaliteit en gezelligheid. Met jaren ervaring en een gezellig gesprek staat Daphne altijd voor je klaar. Bij Daphne’s wellness salon ben je meer dan een klant. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak met aandacht voor kwaliteit. 

Daphne stelt zich voor…
Ik ben Daphne Kamp en werk al 14 jaar als schoonheidsspecialiste, waarvan 9 jaar voor mijzelf. Ik werk samen met mijn moeder in de salon. Mijn moeder werkt als Medisch Pedicure. Na 2 jaar bij een werkgever te hebben gewerkt ben ik vanaf 1 oktober weer voor mijzelf begonnen. Ik heb inmiddels genoeg ervaring opgebouwd om een allround salon te draaien. 

Zo heb ik mijn diploma’s behaald van o.a.  schoonheidsspecialiste,pedicure en wellness therapie ( waaronder bindweefselmassage triggerpoints en hotstone massage). Wat heel fijn te combineren is, in mijn eigen ruimte thuis.

Ik werk alleen op afspraak, zodat ik alle tijd en ontspanning heb voor de klant. Daarbij vind ik hygïene heel belangrijk. En nu met Covid19, word daar extra aandacht aan besteed in mijn salon. 

Het allerleukste aan mijn werk vind ik het gecombineerd werken en het contact met mensen, wat in deze tijd extra fijn is. Iedereen kan wel wat extra ontspanning gebruiken.

In de toekomst wil ik graag mijn Medisch Pedicure diploma gaan behalen. Er is altijd wel iets te leren in dit vak. Dit maakt de beautybranche extra leuk om in te werken. 

Daphne geeft behandelingen op het gebied van:
* Gezichtsbehandelingen
* Massage
* Pedicure 
* Harsen 
* Wimpers 
* Manicure 

Voor meer informatie over Daphne’s wellness salon bekijk de website of social mediakanalen: 
http://www.daphneswellness.nl/ 
https://www.facebook.com/Daphnes-Wellness-Salon
https://www.instagram.com/daphneswellness/?hl=nl

 

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Laat een reactie achter

Scroll naar top