In gesprek met | Stichting de BeautyBank

Samen met de BeautyBank is het mogelijk om meer mensen te laten stralen.
De BeautyBank, en met ons een groeiende groep professionals uit de beautybranche zijn er van overtuigd dat professionele aandacht voor het uiterlijk, net als eten, drinken en kleding en een dak boven je hoofd, een eerste levensbehoefte is. Helaas is dit voor een groeiende groep mensen in Nederland verre van vanzelfsprekend. Zij kunnen amper rondkomen laat staan dat ze geld overhouden voor professionele uiterlijke verzorging. Terwijl juist die aandacht zo belangrijk is voor de eigenwaarde.

Samen bieden wij de Vooruitkijkspiegel
De BeautyBank zet zich in voor die mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.
Met behulp van beauty-professionals door het hele land die hun tijd en talent belangeloos inzetten laten we mensen weer stralen en laten we het zelfvertrouwen groeien.
We weten uit de vele ervaringen, door samen meer zelfvertrouwen te geven, ontstaan positieve veranderingen . Een nieuwe baan, doorbreken van sociaal isolement, meer zelfstandigheid, meer eigenwaarde.

Lees hier de ervaring van Beauty Professional Brigit:
‘’Sinds een aantal jaar zet ik mij in als beauty professional voor de BeautyBank, omdat ik het een fantastisch initiatief vindt. Een van de vele ervaringen in samenwerking met de BeautyBank is mij altijd bijgebleven…een tijdje terug vlak voor de decembermaand ‘feestmaand’ heb ik op Facebook een berichtje van de BeautyBank gedeeld om het wat meer onder de aandacht van de mensen te brengen. Niet veel later werd ik gebeld door Karin. Ze had een aanvraag ontvangen van een cliënt bij mij uit de buurt en ze was diep ontroerd door haar verhaal. Ze had haar 2 dochters opgegeven, omdat ze de meiden graag een hart onder de riem wilde steken. Al snel had ik door om wie het ging en vroeg ik of het Marie was, dat bleek inderdaad zo te zijn. Het gezin van Marie heeft een hele ingrijpende tijd achter de rug, dé nachtmerrie en angst van iedere ouder/broer/zus werd voor hun werkelijkheid, maar daar bleef het helaas niet bij. Omdat ze nu letterlijk ook voor een nieuwe deur, een nieuw begin, staat wilde Marie graag haar dochters opgeven voor een verwendagje. Haarzelf zette ze op de achtergrond en was niet het belangrijkste vond ze.
Ik heb ontzettend veel bewondering voor haar, hoe sterk ze is en doorgaat na hun grote verlies, maar vooral hoe ze rotsvast klaarstaat voor haar dochters. Daarom heb ik besloten om er een echte moeder/dochterdag van te maken.

Een dag voor Oud & Nieuw was het zo ver en de 3 dames kwamen binnen in de salon. Een beetje giechelend van spanning namen ze plaats in de stoel. De salon kennen ze wel, maar dit was toch anders dan anders. De meiden wilden beide een flink stuk eraf dus we zijn voor een mooi halflang modelletje op één lengte gegaan. Bij Marie hebben we haar haar in een diepe winterse violettint geverfd met een rode gloed in de lok. Het model is zo geknipt dat ze het zowel naar voren als naar achteren kan dragen.
Na het stylen en make-uppen zat het gezellige verwendagje er al weer op.
Eenmaal weer thuis kreeg ik van Marie en de meiden nog een super lief berichtje met foto om me nogmaals goed te bedanken.
Trots dat ik dit werk mag doen ‘’

Graag ontmoeten we elkaar tijdens de BeautyDays. Ontmoet de oprichters van de BeautyBank , spreek met aangesloten beauty-partners en ontdek hoe mooi het is om samen meer mensen te laten stralen.

Meer informatie – www.beautybank.nl

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Laat een reactie achter

Scroll naar top